17 Ağustos 2008 Pazar

Pazar pazar

Simit sever misiniz ? ben çok severim..

Bunun bir hikayesi var ben de şimdi detaylı anlatırsam belkim salya sümük ağlarsınız..iyisi mi kısa özet geçeyim :) buralara geldiğim yıllarda öyle nerde bol sebze meyva yok mahrumiyet bölgesi gibi sayılı çeşit var.Onlarında tadı tuzu yok eh bizim bol bol çeşit çeşit sebze ve meyvalarımızdan sonra pek bir özler olmuştum herşeyi..O yıllarda da öyle ha dedinmi giden gelen yok..Okul yıllarında simit çok yedik malum,ben bir özledim simiti nasıl şöyle çıtır çıtır olsada yesem :) şimdiki gibi google da yok ki açıp bir tarifle anında işi bitiresin :) neyse efem ben öyle geçirdim zamanı izine gittiğim yıl da bir simit bile yiyemeden geldim..dedim ya uzun hikaye hem herşeyi burda anlatırsak olmaz.O gün bu gündür ben ayağımın tozuyla önce simit yerim :)

Geçenlerde hamaratlığım tuttu hem simit hem börek yaptım valla çok güzel olmuştu. :) buyrun efendim size de ikram edeyim.

Bugün pazar dinlenme günü benim için,ne mi yaptım sabahtan beri..kahve keyfi,biraz yine boyalara daldım beğenmedim yeniden yeniden derken akşam oldu.Bir iki telf muhabbeti akşam yemeği hadi birde iki kelam yazayım dedim.Yarın iş var belkim tüm hafta fazla vakit bulamam.Hepinize güzel bir hafta dilerim,kalın sağlıcakla :)

Kuzuyu özledim tatildeler,büyüyünce valla bana kızacak beni intlerde nasıl deşifre edersin diye :) sevgiyle kalınnnn

5 yorum:

  1. selam,
    simite bayılırım
    bu ufaklığa da bayıldım
    çok şeker maşallah
    görüşürüz

    YanıtlaSil
  2. sen iste ben sana yolliyim asisim..

    biz türkler ne kadar şansliyiz dimi..

    simiti sahilde oturup yemesi varya herşeye değer karşindada istanbul boğazı..

    YanıtlaSil
  3. Ben de simit yemeyi özlemişim, İstanbul'da. Son gittiğmide Beşiktaş'taki Kadıköy iskelesinin yanandaki büfeyi kaldırdıklarını gördüm. Bir nostaljimi daha yıktı bu kent. ne keyifliydi çay ve simit sehpandayken bir dalganın gelmesi.

    Sevgili Asis, bir bıldırcının adı Asis-Butterfly olacak. Memnuniyetle.

    YanıtlaSil
  4. teşekkürler asisim..

    YanıtlaSil
  5. Maceralı geçen gece ve bugünden sonra ancak vakit buldum oda yorumlarınıza :))devamını blogda yazarım :)

    Mavianne hoşgeldinnn :)
    ................
    Bak bende üzüldüm şimdi o büfenin kalkmasına Nevzat,orda simit ve çay keyfi yapmıştım..Çook teşekkürler,adaşıma selam söyleyin :)
    ..................
    Menenjitlim niye ki :))yıldızlara gülümseme yükledim gökyüzüne bak görürsün :))bende güzel dostluğun için teşekkür ederim ;)

    asis-butterfly

    YanıtlaSil

Hoşgeldin :)içinden geldiği gibi...

LinkWithin

In Verbindung stehende Pfosten mit Thumbnails