31 Ağustos 2008 Pazar

Pazar pazar

Hani sıcaklardan bunaldı ya herkesler..bari burda biraz serinlesinler dedim..

yine pazar sabahı yine sessizlik..Acele etmeden sakin sakin kahveni yudumlamak

yetişmen gereken bir yer yok bugün..Sevdiğin müziği fona koy ruhunu dinlendir.

Ne bileyim benim pazar sabahlarım genelde böyledir de..Resim çok önceden çekilmiştir.

Ama hava bulutlu bugün belki yağabilir..Keyifli pazarlar..

YAĞMUR Yağdı mı gökten boşanırcasına Yağmalı yağmur Şimşekler çakmali gök delinircesine gürlemeli Yağmuru severim ben Ben penceremden bakmaliyim Sessizliğimi yok etmeli Ruhumu temizlemeli Ardında bıraktiği toprağın Kokusunu içime çekmeliyim Yağmuru severim ben

(2004 isviçre)

3 yorum:

  1. buraya her geldiğim de gülümsüyorum..hiç olamadığım kadar samimi oluyorum.. huzur veriyorsun bana.. öyle güzel anlattın ki gökgürlemelerini şimşekleri.. bekliyorum bir dahakinde aynı korkuyu yaşarmıyım die (:

    yüreğinden öpüyorum asisim..

    YanıtlaSil
  2. Sevgili menenjitlim eğer seni gülümsetebiliyorsam inan çok mutlu olurum..zaten samimi ol çünkü ben sanal da olsa hissetmediklerimi yazamam :)sakın korkma bir daha emi beni düşün :))eğer sen bu kadar samimi ve içten olmasan ben de olamam herhalde bir yerde bunlar karşılıklı..frekanslarımız tuttu diyelim :))ben de sana kocamaannn gülümsemeler gönderiyorum ;)
    öpüyorum...

    YanıtlaSil
  3. Merhaba Asiyecigim. Tatil sonrasi canim hicbirsey yapmak istemiyor. Zaten gelir gelmez isyerindeki yogunluklar, seminerler vs. aynen devam. Bu arada sende tasinmissin ha. Neyse hayirli ugurlu olsun yeni sayfan:)) Kocaman, sicacik sevgiler canim arkadasim.
    Siirinde harika yuregine saglik.

    YanıtlaSil

Hoşgeldin :)içinden geldiği gibi...

LinkWithin

In Verbindung stehende Pfosten mit Thumbnails