8 Ocak 2009 Perşembe

Üsküdara gideriken...

aldıda bir yağmur...İstanbula ayak bastığım günden itibaren hep yağmur yağdı da bir güneş göremedim..ondandır bu şarkı geldi aklıma hep :) Evet tempolu ve yoğun geçti ama güzeldi her ne kadar yağmurda yağsa..buraya göre en azından sıcaktı bana göre ;) kızlar ayy donuyoruz dedikçe ben hava o kadar soğuk değil deyip durdum.Şifayı tabii kaptım ama suçlu kızkardeşim :) o hastalanınca bana da geçirdi..Taksideyim profiloya gideceğim tabii akşam trafiğini unuttum Taksimden Mecidiyeköye bir saatte vardık.Yoğun trafikte beklerken bir bayan elinde bazı kağıtlar acele yürüyor kaldırımda yere birşey düşürdü kağıt zannettim ama öyle hızlıki biranda yokoldu..ben şimdi izliyorum kim o kağıdı alacak muhtemelen para birkaç kişi geçti gitti sonra bir genç adam rap eğildi aldı baktı elinde tutarak ilerledi uzaklaşınca cebine attı :)) artık kaç para bilmiyorum düşündüm şimdi adam sorsa bile sarı çizmeli mehmet ağa kime soracak ben gördüm ama o kadar ani oldu ki zaten taksideyim seslenemedim kadına...neyse zaten çok fazla bir miktar değildi gördüğüm kadarı ile..
Yılbaşının ertesi günü hava güneşli ben attım kendimi sabahın erken saatlerinde Beyoğluna ohhh hiç bu kadar sakin görmemiştim çoğu yer kapalı ama cafeler açık,turistlerden başka yerli yok gibi :) bende onlarla güneşli İstiklali turladım,zaten bir daha da güneşi pek göremedim.

Hasta masta dinlemedim dolaştım durdum ;)zaten tatil modumudur nedir insan anlamıyor ateşli ateşli dolaştım.Şimdi yatıyorum tabii ;) neyse artık fena değilim iyileştim sanırım.Yukarıda ki resmi biraz canlanınca yaptım,yine afrikalı kadınlar...Tualim yoktu resim kağıdına çalıştım 24x32 ebatlarında akrilik (Martin Bulinya'nın bir tablosundan)

Resme tarihi yanlış atmışım ;) neyse artık öyle kalsın..

Sevgiler hepinize

6 yorum:

  1. Ay cok güzel bende istiyorum;Sevgili Mamilaya bir ziyarette ben mi yapsam acaba?Ellerine saglik cok güzel olmus:))

    YanıtlaSil
  2. Asiscim harikasın çok güzel olmuş.Bende kendime pay biçtim birazcık..... canım çok sevgiler

    YanıtlaSil
  3. Anlaşılan, istanbul her zaman ihtişamını senin gezinde her anlamda ortaya koymuş...
    Resim çalışmaların gayet profösyonel duruyor,yağmurun bereketi çalışmalarına yansımış ve parayı bulan adamın cebine:))
    Kişinin kendini bulduğu bir sanat resim...
    fırçana sağlık asisciğim;;

    YanıtlaSil
  4. Afrikali kadinlar ne guzel olmuslar bayildim ellerine saglik.

    YanıtlaSil
  5. Cok geçmis olsun öcelikle. Gerçi anladigim geçip gitmis bile ben bu yaziyi okuyana kadar. Yuvana hos döndün diyeyim bir de. Ellerine saglik ne güzel olmus Afrikali kadinlar. Hadi ben buralardayim da Afrika'yi resmediyorum, ya sen sana ne demeli? Seni de çekiyor demek Afrika.

    YanıtlaSil
  6. Figencim bilmiyorum valla ruhumda bir afrikalık var ama :)kimbilir önceki yaşam falan afrikalımıydım acaba...
    asis

    YanıtlaSil

Hoşgeldin :)içinden geldiği gibi...

LinkWithin

In Verbindung stehende Pfosten mit Thumbnails