21 Mart 2009 Cumartesi

Yüzünü güneşe dön

Güneşi ,sıcağı özledim tabii yaşadığın yer güneşi pek sık göstermiyorsa böyle oluyor ruh hali..Bugün güneş var ama buz gibi de soğuk dışarısı yine de en azından güneşi görmek hissetmek iyi geliyor.

İnsanoğlu yüzünü hep güneşe çevirmiştir aslında zaman zaman karanlığa dönse de yüzü...Güneş ısıtır,enerji verir,yeniler tüm doğayı hayat verir tüm canlılara.

Hani olmaz mı aşırı sıcaklarda bunalınca serin kuytu köşelere kaçarız.Kış gelsin kar yağsın isteriz ama kış bastırınca güneş bizimle saklanbaç oynamaya başlayınca hadi göster artık yüzünü deriz.Böyleyiz işte inişler çıkışlar,karanlıklar aydınlıklar arasında gel gitlerle sürer gider bu yaşam.

Bugün baharın başlangıcı her ne kadar pek hissetmesekte buralarda ama en azından güneşli bir hava var.Dışarı çıkıp yüzümü güneşe çevirmek istiyorum.Bugün keyifli bir gün olmalı,olacak eminim.Hadi hayatın ritmini yakalayalım hep beraber.En azından bu yazıyı okuyanlar kendinizi mutlu edecek birşeyler yapın,yaratın...Sonra arzu ederseniz buraya not düşün ne yaptınız bugün mutlu olmak için.

Yüzünüz güneşe dönük kalsın,sevgiyle

5 yorum:

  1. Benim için de günes çok önemli. Nairobi'nin havasi tam bana göre 1800 metrede, günesli ama asla bunaltmayan bir hava var burada. Kapali havalarda benim ruh halim hemen negatif etkilenir.
    Bugün ne mi yaptim, üzerinde çalistigim en son tablomu bitirdim...
    Selamlar Nairobi'den...

    YanıtlaSil
  2. Asisciğim,
    Ben güneşi daima içimde tutuyorum.
    Mümkün oduğunca güneş varmış gibi davranıyorum..Hayal ediyorum besleniyorum..Günün aydınlık içinde olsun...Güneşi en çok ben severim...
    Birde aydınlığı sevenler, sıcacık insanlar...Kocaman sevgiler içimin güneşinden tıpkı günebakan gibi

    YanıtlaSil
  3. Sevgili Figen güneş birkaç gün olmayınca içim daralıyor inan dengem bozuluyor.Burası malum bazen aylarca güneş görmediğimiz oluyor.Ne mutlu sana güneşli ama bunaltıcı değil tam bana göre :)sevgiler sana...
    .....................
    Balkahvecim güneşin hiç solmasın canım..Yüzünü güneşe dönmüş günebakanlara bayılırım,sana da sıcacık sevgiler canım...

    YanıtlaSil
  4. Asiscim bu gün ne yaptım,sağlığıma kavuşma sevincini yaşadım,güneş zaten bendim. Canımm çok sevgiler

    YanıtlaSil
  5. Mamilacım iyi olduğuna çok sevindim canım,hep güneşli sıcacık kal,sevgiler...

    YanıtlaSil

Hoşgeldin :)içinden geldiği gibi...

LinkWithin

In Verbindung stehende Pfosten mit Thumbnails