25 Ağustos 2009 Salı

Yağmur yağdı...

Eh ciseledi diyelim ama yine de bir ferahlık getirdi.Ben de biraz kendime geldim.İki kelam yazayım dedim hazır uyuşukluk kalkmışken üzerimden.
Malum İsviçre göller cenneti birçoğunu gördüm ama daha görmediğim birçok göl var.Haftasonu cümbür cemaat göl kenarındaydık.Valla şimdi canınızı çektirmemek için ne yedik içtik yazmayacağım..Sempachersee burası..
Hava sıcak göl sıcak keyfini çıkardı herkes..Hem piknik hem göl sefası gibi birşey oldu.
Elimde ki Bab-ı Esrarı bitirdim ne yalan söyleyeyim Aşk güzel di ama bu çok daha güzeldi.Belki polisiye tarzı sevdiğim için de olabilir ama sonuna kadar sürükleyici,etkileyici,gizem dolu bir roman.
Çok keyifle okudum,Sufilikle ilgili birçok şey öğreniyor insan.Ahmet Ümit'in okuduğum ilk romanı çok güzel bir tad bıraktı diğer romanlarını da okurum sanırım artık.
Kalın sağlıcakla...

3 yorum:

  1. selamlar,teşekkür ederim geçmiş olsun mesajına,
    evet bizim buraya da sabah biraz yağmur çiseledi,ben yağmur sonrası toprak kokusunu çok severim miss gibi kokar sanki bizi içine çağırır töbe töbe
    sevgiler.

    YanıtlaSil
  2. Ahmet Ümit'in Beyohlu Rapsodisi'ni okumus ve begenmistim. Aslinda polisiye romanlari pek sevmem ama anlatimi hosuma gitmisti. Hele bir de Beyoglu'nun o burnumda tüten köselerinin tasviriyle daha da cazip hale gelmisti kitap. Tavsiye ederim...
    Bugün Nairobi de yagmurlu. Günes bir açiyor bir kapiyor. Eylül'de yaza giriyoruz artik. Hevesle bekliyorum. Sevgiler...

    YanıtlaSil
  3. Ask'i okudum bende cok begendim Bab-i Esrar sirada..
    Yeni torun geliyor demek hayirli olsun :)
    Uzun bir ardan sonra yeniden sevgilerimle :)

    YanıtlaSil

Hoşgeldin :)içinden geldiği gibi...

LinkWithin

In Verbindung stehende Pfosten mit Thumbnails