15 Ekim 2009 Perşembe

Domuz gribi

İçimiz dışımıza çıkmıştı açılım açılım diye şimdi de sıra domuz gribinde..bana göre çok yaygara yapıyor bu basın..ama bu grip konusu önemli malum biz biraz bize birşey olmaz zihniyetinde bir milletiz.Yaygara yapmadan adam gibi sakin sakin haber yapsalar ya..hergün hatırlatsınlar. Biz Avrupa bölümüne geçelim 26.Ekim de Almanya da başlanacakmış aşılamaya,İsviçre henüz tam karar verememiş ama Kasım gibi deniliyor.Öncelik sağlık ve kamu çalışanlarına sonra hamileler ve kalp ve ciğer gibi kronik rahatsızlıkları olanlara ve tabii çocuklar.Bir web sayfası hazırlamışlar Türkçe dil seçeneği de var. Domuz gribi Sağlıklı günler hepinize...

6 yorum:

  1. evet biraz yaygara yapıyorlar kanısındayım bizim gibi doğu ülkelerinden yararlanıyorlar sanırım önce bizlerde deneyecekler eğer başarılıysa kendileri kullanacaklar gibi geliyor tabii bu düşüncem komple teoriside olabilir:))
    sevgiler canım.

    YanıtlaSil
  2. Ne yazık ki ya çok abartıyor yada
    çok ihmal ediyoruz..Ama ülkemizin şöyle bir durumu var..Eğer basın bir şeyin üzerine gitmezse hepimiz balık hafızalı olduğumuzdan alınabilecek önlemleri bile unutuyoruz...Mesela birbirini dakka başı öpen bizden başka bir toplum var mı?Bilmiyorum
    kocaman sevgiler asisciğim..
    Hıı birde şöyle bir durum var
    haddine düşmüşse öpme hemen kibirli burnu büyük diyiverirler..

    YanıtlaSil
  3. dün akşam , eğitimin kesileceğiderslerin tv den verileceği haberleri vardı. Türkiye de ilk kez böyle bir şey oldu, ürktüm doğrusu. Yoksa biz ne tifo , kolera salgınları gördük bu derece önlem alınmamıştı.
    SAĞLIKLA SEVGİYLE

    YanıtlaSil
  4. Buralarda bambaska hastaliklar kol gezdigi için daha domuz gribine gelemedik :-).

    Huruma Cocuk Evi'ne gelince arastirdim, Huruma'nin yardimla ilgili bilgilerini sitelerindeki http://www.hchngong.org/support-us/send-donations.html sayfasinda bulabilirsin. Dedigin gibi bir seyler yapmaya çalisiyoruz ama bunlarin ne kadari yerine ulasiyor bundan emin olmak çok önemli.

    Gelinciklere bayildim. Hikmet Cetinkaya'nin tablolarini andiriyor. Dogru mu bildim acaba?

    Sevgiler ta Kenyalardan...

    YanıtlaSil
  5. Figencim teşekkürler,evet Hikmet Çetikaya'nın tablolarını andırıyor ama bir yabancı sitede satış bölümünde rastlamıştım ama isim yoktu..

    YanıtlaSil
  6. Her sene bir takım hastalıklarla gündem yaratılıp esas konulardan bizi uzak tutuyorlar.Ülkemiz de trafik kazasından ölenlerin oranı domuz gribinde ölenlere oranla daha açık ara önde ama biz halen trafik kurallarına uymamakta ısrar ediyoruz.bebek ve sizler nasılsınız bende lohusa şerbeti isterim.sevgiyle kalın.

    YanıtlaSil

Hoşgeldin :)içinden geldiği gibi...

LinkWithin

In Verbindung stehende Pfosten mit Thumbnails