12 Ekim 2009 Pazartesi

Vuuuuuvvv

Bizim diyarlara kis geldi.Dondum bugün,sabah rüzgar önüne katmis sari yapraklari sevinc naralari atiyordu.Yagmur da onunla sözlesmis durdu yagdi durdu yagdi..Aksam dönerken eve yine ayni arada günes göz kirpiyor bulutlarin arasindan eve gelene kadar üc tane gökkusagi gördüm bugünün en güzel yani oydu.Birrr ben kisliklari cikarayim ya da en iyisi yine kis uykusu mu ne...

5 yorum:

  1. ne diyeyim kış mevsimi hayırlı olsun,Ankara akşamları hissedilir derece de soğudu ben de Adana(Ceyhan)a kaçtım ohh hala sıcak dün denize girdiler sıcak dediler ama ben cesaret edemedim akşam üzere yağmur bulutları toplanmaya başlamışlardı,sıcacık geceler diyeyim sevgilerimi gönderiyorum.

    YanıtlaSil
  2. Asicim biz henüz yazdayız.Sonbaharda İstanbul bir başka güzel olur.Sana kolay gelsin,kuzular nasılar öp benim için sevgiler

    YanıtlaSil
  3. şu anda saat sabahın yedisi , vapur düdükleri çığlık çığlığa bu bir İstanbullu için lodos demek . Rüzgar aynı senin dediğin gibi burada da. Hoş geldi kış.

    Sevgiler sana asiscim

    YanıtlaSil
  4. Kisin da zevki ayri aslinda; Kalin giyinip, ayakta botlar, üstte yagmurluk sonbahar yapraklarina basa basa yapilan yürüyüsler. Her mevsim kendine göre güzel ama, yine de ben yazi alayim :-).

    YanıtlaSil
  5. canım evet ankaranın akşam soğukları çıktı
    gündüz güzel ama akşam soğuk
    ama o kadar da üşütücü değil
    sana da hırkalı ısınmalar diliyorum artık :))
    evde üşüyünce ilk elimi attığım hırka olur benim

    YanıtlaSil

Hoşgeldin :)içinden geldiği gibi...

LinkWithin

In Verbindung stehende Pfosten mit Thumbnails