22 Kasım 2009 Pazar

Saçlarını rüzgara bırak..

Yeni kapi dekorasyonum. Birkaç gündür sisli puslu bir hava hüküm sürüyor.Ama benim içim sisli puslu değil neyse ki..Her ne kadar gündemler insanı derin düşünmeye davet etse de karamsar olmak gelmiyor içimden...Hava tahmin raporlarını verenler ne zaman tutturacaklar mesela..kaç gündür sabahları sisli öğleden sonra güneşli veee 13-18 derece olacak deselerde sis dışında hiç biri tutmadı.Geçenlerde yine radyo spikerleri gülme krizine girdiler verdikleri hiç bir hava tahmini tutmamıştı :)
Bu CD leri aldim.
Cumartesi gününü kendime keyif günü ilan ettim.Çoktandır gitmediğim şehir turuna çıktım.Avare avare dolaştım telaşsız hava kapalı ama olsun.Dükkanlara girdim çıktım çoktandır almak istediğim ama fırsat bulamadığım şeyleri aldım öyle ufak tefek..Henüz yılbaşı vitrinleri hazırlanmamış ama haftaya başlar heryer ışıl ışıl olur işte onu seviyorum,özellikle akşamları o ışıltı çok hoşuma gidiyor.Eve geldiğimde sis iyice çoğalmıştı dedim bu hava da en iyi kitap okunur ve öyle yaptım.

Bu hafta bu kart çalışmasını yaptım tabii henüz bitmedi.Bir reproduktion tabii..Bunlarda ufak keyifler en azından benim için.

Bugün pazar biraz gündemle ilgili tartışma programı izledim.Hala aklı başında insanlar var ve konuşabiliyorlar diye en iyimser yanımla düşünmek istedim.Uyuyan bir bölümünde artık gaflet uykusundan uyanmasını temenni ettim.

Biraz daha kitap okuyayım henüz gün bitmemişken hala pazar çünkü ;)

En güzel haberleri alacağınız,keyifli bir hafta dileğimle...

8 yorum:

  1. saçları rüzgarda uçuşan O kız ben olmak istedim. Ne okuyorsun merak ettim.

    Yılbaşı süsülemeleri bizdede başladı. Dün akşam bir pastanenin önünden geçerken , bir film karesinde hissettim kendimi. Çok hoş bir duyguydu.

    Bak meteorolojide çok çok iyiyiz. Daha şaştığını ne duydum ne gördüm. Beş günlük hava tahmini alırım hep.

    Sevgiyle selamla

    YanıtlaSil
  2. Lalecim aslinda baslanmis birkac kitap var elimde ama coktandir okunmayi bekleyen Katre-i Mateme basladim.sanirim sende su an okuyorsun.sevgiler sanada...

    YanıtlaSil
  3. katre-i Matemi bir kaç ay önce okudum. Beğenmiştim. Kalın ama kolay ilerliyor. Ben Masumiyet Müzesini elime bir alıp bir bırakıyorum:))))

    Sevgilerimle

    YanıtlaSil
  4. Rengarenk bir yazı,
    nedense sevinç hissettim okurken.
    sanki enerjiniz geçti buralara..
    çalışmanız çok güzel olmuş.Özgün çalışmalar da yaparsınız.Yaptıkça aşka geliyor insan..
    Vitrinler benimde mutluluk nedenlerimdendir illede vakko çıldırtır ortamı...
    kapı süslerinin benzerlerini görmüştüm.Bu da çok şık olmuş.
    sevgilerr

    YanıtlaSil
  5. Yeni aldığınız ciciler hayırlı olsun.Buralarda da havalar sisli ve karanlık.Bende ışıltıyı ve süsü çok severim.Yılbaşının yaklaşması hem mutlu ediyor hemde biraz içimi burkuyor.her geçen yıl sanki kaygılarımız artıyor.Ama yinede yaşamak ve hayatta olmak güzel.Sevgiler.

    YanıtlaSil
  6. Kapı susun pek sekermıs boyle pozıtıf duygularla dolman ne guzel darısı bana :)

    YanıtlaSil
  7. Kapi dekorasyonuna bayildim. Biz burada Noel'i hissedemiyoruz bu günesli yaz havasinda. Geçen gün alis veris merkezinde dolasirken süslü çam agaçlarini görünce Noel'in yaklastigini ancak anlayabildim. Neyse Noel'de Fr'dayis insallah, sogugu yiyince anlarim Noel'i.
    Resme devam, ne güzel. Ben de tam gaz devam ediyorum.
    Sevgiler, Figen

    YanıtlaSil
  8. ne süepr olmuş bu kart
    çok beğendim
    saçlarımın rüzgarda uçuşmasını istedim :))

    YanıtlaSil

Hoşgeldin :)içinden geldiği gibi...

LinkWithin

In Verbindung stehende Pfosten mit Thumbnails