12 Aralık 2009 Cumartesi

Noel yemeği

Hemen hemen tüm iş yerleri çalışanlarına yıl sonuna doğru noel yemeği düzenler.

Bizim ki de dün akşamdı çok istekli olmasam da gittim.Ben mekanı çok beğendim,eski tuğla fabrikasını bütün yemek organizasyonları, çeşitli eğlence ve toplantılar için restore edip hizmete açmışlar.Çok güzeldi dekor, masaların düzeni duvarlara yansıtılan yılbaşını anımsatan ışıklı dekorlar.Masalar ,sandalyeler beyaz örtülüydü,her masa da büyük şamdanlar vardı.Güzeldi kısacası , zaten böyle ahşap dokusu korunmuş eskiye ait objelerle dekor verilmiş mekanları çok seviyorum nedense..Dün burda da çok yağmur vardı,hava sisli yine ama biraz ışıltılı vitrinleri görmek lazım havaya inat...
Kalın sağlıcakla,sevgiler.

7 yorum:

  1. hafızamda canlandırmaya çalıştım mekanı..Ortama sıcaklık katması için şamdan dışında ne kullanmışlardı kırmızı bol muydu?
    çok farklı bir aksesuar var mıydı..
    sonra gelir altta cevabını okurum ben..
    Eh nede olsa endüstriyel tasarım okuyorum dimi ama:))
    Eski objeleri çok seviyorum bende önemsenerek saklanmışları,
    ve önemseyerek saklayanları..
    bir yandan da
    Hep böyle yeni bişeylerin heyecanıyla geçse günler.
    kocaman öperim sevgiyle

    YanıtlaSil
  2. ah geldin Asiscim nihayet. İki yıl önce Nazlının bir arkadaşı için , kendini yazlnız hissetmemesi için Noel yemeği hazırlamıştım, çok hoşuna gitmişti ev de olsam aynısı olur demişti.
    Sevgiler Asiscim

    YanıtlaSil
  3. Balkahvecim çoook yüksek tavanlı bir mekandı aşağıya doğru sarkan ışıklandırmalar vardı ama loştu yinede..kırmızı evet masa dekorasyonunda kullanılmıştı ama abartılı değildi.Beni asıl binanın kendine has dokusu çekti,iç duvarlar mesela tuğlaydı girişte yine sanırım tuğlaları pişirmek için fırına sürülen büyük mangallarda ateş yakılmıştı.Çeşitli noel için genelde yapılan ışıklı süslemeler vardı,duvarlarda çeşitle ahşap ve metal objeler vardı ama tam olarak bilmiyorum ama yine fabrikaya ait araç ve gereçlerdi sanırım.Çok farklı olan benim için fabrikada kullanılan bazı araç gereçlerin mekanın bazı yerlerinde kullanılması idi.Bilmem anlatabildimmi :) öptümmm.
    ................
    lalecim sevgiler :)

    YanıtlaSil
  4. Asiscim kar yazını neden yoruma kapattın:)))

    Biz de kar bekliyoruz bu gün, özelliklede kızlar.

    Çook öptüm

    YanıtlaSil
  5. ANLAŞILMIŞMIŞTIR.
    Ben de bu yaratıcılığı düşünen işletmeciyi kutlarım, Objelere ve mangalların ateş kullanılması çok hoş. Teşekkürler açıklamaların için....öptüm.
    balkahve

    YanıtlaSil
  6. Merhabalar,
    Tasvirlediğiniz türden mekanları severim.Ama mekan kadar ortamın sıcaklığıda önemli,dostlarla dolu sıcak ortamları severim.Zaten balkahveyle benim bu eski(değerli)merakınızı herkes pek anlamaz.Yaşanmış ve bunu yansıtan mekanlar ve eşyalar bana ayrı bir tat veriyor.Sevgiler.

    YanıtlaSil
  7. Ay, bu hey heyler arada bir bana da geliyor sonra bir tahlil yaptırıyorum troid hormonlarım oynamış biraz daha yüksek doz levetrona devam.İşin garibi tanrının hormonlarımla ne alıp veremediğini anlamaya çalışırken ben,bir de bakıyorum ki her şey akıp gitmiş bir daha ki sele kadar pusuda bekliyor.
    Ben inanıyorum ki, tatlı bir yağmur bırakıyor bazen beni buralara.Bu sıralar ciddi şimşekler çakıyor üzerimde,ya diyorum ya çarparsa beni, ama biliyorum şimşek de gürleye gürleye elbet gidecek.Burası günlük,yazdığın kadarı benim sınır alanım.
    Ancak bir birimizi sadece kelimeler ve yorumlardaki sıcaklık mesafe ve samimiyet arasındaki çizgiler farkıyla seviyoruz...
    Bu fark üzerimizde dolaşan karabulutu aralatıyor.
    Gözdeliğinden bakarken sana çaktırabiliyorsam yüreğimdeki sıcaklığı HOŞGELDİN demek isterim.
    hoşgeldinnnn.................................. KOCAMAN SEVGİLERle
    (k) alplere
    balkahve

    YanıtlaSil

Hoşgeldin :)içinden geldiği gibi...

LinkWithin

In Verbindung stehende Pfosten mit Thumbnails