8 Haziran 2010 Salı

eften püften işler..

Dedim ya tatilim geldi bir yandan yoğunum diğer yandan. Şu halledilecek bu ödenecek vs. vs. ... Bir koşuşturmaca içindeyim unutmamak için takvimin dört bir yanı not dolu. Bazen de sinir edecek olaylar tuz biber üstüne.. Güzel ülkem de insanlar işini tam hakkını vererek ne zaman yapacak özlemle bekliyorum. Bir banka da ufak bir hesabım var vadeli epey oldu yurt dışında olduğum için otomatik olarak vade devretmesi için talimat verdim.Amaaa ne gezer arada vade duruyor ben farkedene kadar geçmiş ola..Ha müşteri var müştericik var hesabı ben müştericik olduğum için aman sende mi oluyor merak ediyorum.Kaç yıldır bir internet şifresini halledemediler. Veriyorlar giremiyorum doğru düzgün bilgi veren yok.Ben nerden bileyim TR de nasıl yürüyor işler.Senin görevin müşteriyi en iyi şekilde bilgilendirmek.Yok canım biz adam olmayız. Askerlik değil ama devlet daireleri,bankalar vs. gibi yerler galiba yan gel yat yeri.. Bir de şu hazır kartlı hatlar bir yıl öncesine kadar her yıl yeni kart almak zorunda kalıyordum. Yurt dışına açma şifresi varmış ama gittim ana bayiye geçen yaz yok açamazsınız dediler. Ama varmış kardeş öğrenmiş birinden denedim oluyor en azından yükleme yapıp kullanabiliyorum.Ama çalışanın haberi yok ya da mahsus yapıyorlar biz burda para basıyoruz ya yol yolabildiğin kadar mı ? Ay çok sinirlenmişim :) sabahtan beri banka telefon trafiği olunca.. Bunu da yazayım bankaya bilgilerimi veriyorum adres falan beni cenevre de oturuyor yazıyor diyorum ora nire benim oturduğum yer nire..bilgisayarda o şehir yokmuş ! haydaaa... Yani sarı çizmeli memet ağa ararsan bulursun.. Hadi ben kaçayım en iyisi hiç bulamasınlar ;) Keyfiniz bol olsun.

5 yorum:

  1. hehheeheh bunlar bizim için olağan işler Asiscim... biliyomusun biz smill adsl kullanıyoruz ama hiç kullanmadığımız ttnt bizi adsl borcumuzu ödemediğimiz için mahkemeye verdi... ttnt Türk Telkomun... yani kullanmadığımız adsl için... böyle bir salaklık var mı acaba... aklıma geldikçe gülüyorum...
    Relaks ol, tatili düşün... öptüm

    YanıtlaSil
  2. Ah Lale'cim kendi milletimizin bize yaptığını başka hiç bir millet yapmıyor galiba..İşte bunlara alışmak için kaç yıl gerek :) yaaa nasıl bir milletiz biz çözemedim hala..yemede içmede eğlencede üstümüze yok ama diğer herşey sıfırrr birde ver yansın ediyoruz elaleme biz kendimizi sevmezken elalemin yaptığı solda sıfır galiba..haklısın tatil :)en iyisi...öptüm canım.

    YanıtlaSil
  3. Offf yaa bende nefret ederim banka islerinden, resmi islerden deli ederler insani deli sonuna kadar haklisin cildirmakta :)

    YanıtlaSil
  4. Asicim memeletimden manzaralar hep böyle. Kuzular nasılllll ANNAANİİİİ... Öpüldünüz hepiniz.
    Asicim Enise hanım nasıl , selamlarımı ilet .

    YanıtlaSil
  5. Meralcim işte oluyor geçti şimdi sinirim :)sevgiler..
    ..............
    Mamilacım kuzular bal bal :)ye ye bitmiyor..Enise iyi çok şükür, iletirim canım.öptümmm.

    YanıtlaSil

Hoşgeldin :)içinden geldiği gibi...

LinkWithin

In Verbindung stehende Pfosten mit Thumbnails