31 Aralık 2011 Cumartesi

Hoşgeldin 2012

Hoşgeldin 2012
Ne iyi ettin de geldin ve tam zamanın da geldin.Çok şey istedim senden yükün epey ağır biliyorum ama tüm güzellikleri dağıt insanlara seni bu ağırlıktan kurtaralım.Seninle çok iyi anlaşacağız içimde ki ses öyle diyor.Hoşgeldin 2012 hoşgeldin.

Pazar sabahı : Yeni yılın ilk mutlu haberini aldım :) biliyordum güzel geleceğini..ah yıllara yüklüyoruz herşeyi işte biz insanoğlu..bazen olur herşey üst üste ters gider insan hüsrana uğrar ya..neyse geçti gitti.Yeni yılı pijamalarımla mutlu mesut karşıladım.Balkonumdan havai fişekleri izleyerek girdim ;) birkaç saat kalada cep tlfnum çaldı kuzu yazıyor açtım benim minik böcü "ig film luaga" (ben film bakıyorum) demezmi :) o saatte üçüncü uykusunda olması lazım ama inatla yeni yılı beklemek istemiş.Annesinin cebini gizlice alıp rastgele çevirdiği nr da annaninin olmuş iyi mi ;) yani çok keyifli sakin mutlu mesut adım attım 2012'ye...Hadi bakalım yeni yıl herkese mutluluk getirsin bolca..

7 yorum:

  1. mutlu yillar!
    bloguna cok defa girmeyi denemistim ama olmamisti bugun yorumun mutlu etti beni ne iyi ettin :)
    2011 benim yilim oldu... bir oglusum oldu benim 6 aylik simdi en buyuk dilegim gercek oldu yani daha ne isterim ki su hayattan! :)

    YanıtlaSil
  2. Meralcim cok mutlu oldum bu habere inan,anali babali saglikla mutlu buyusun. Cok tebrik ediyorum canim seni oglusunla ailenle sana da mutlu yillar canim. Bak 2012 nin ilk mutlu haberini aldim sayende :) iyiki geldin. Cok opuyorum canim.

    YanıtlaSil
  3. Kocaman güzel günler gelecek,içimizde ki huzur gitmesin hiç.Sevgiler asisciğim.

    (şdi bendrs çagcğm)
    (Şimdi ben ders çalışacağım) çünkü sınavlarım var :))) demek film izliyor.severim onu.

    YanıtlaSil
  4. Ha ha ay cok guldum. Balkahvem sana kolay gelsin,allah zihin acikligi versin :) ay hala guluyorum yaa ablasi film izliyormus ;) hadi bakalim caliskan talebe co opuyorum seni. Asis

    YanıtlaSil
  5. nice güzellikler olsun,
    gülümseten , anımsatan, kendini unutturmayan.

    sağlıkla sevgiyle şansla nicelerine ..

    çok sevgiler..

    YanıtlaSil
  6. canımmmm sana da mutluluk getirsin yeni yıl
    zaten getirmiş değil mi
    öpücükler sana
    iyi yıllar

    YanıtlaSil
  7. Asiscim ya ben bu yazıya yorum yaptım sanıyordum, demek ki okudum ya kapı çaldı ya telefon:) malum bizim evde ikisi de durmadan çalar...

    yeni yıl ona yüklediğin tüm sorumlulukları yerine getirsin sana hiç iş bırakmasın, sana sadece keyfini sürmek kalsın...

    Sevgimle

    YanıtlaSil

Hoşgeldin :)içinden geldiği gibi...

LinkWithin

In Verbindung stehende Pfosten mit Thumbnails