3 Mayıs 2012 Perşembe

Homini...



Yemek yemek herhalde insanoğlunun en büyük mutluluğu ,habire acıkıyorum bu günlerde hep birşeyler yemek hatta yemek bloglarına göz atıp mutfağa geçip hepsini deneyesim var..İşten gelince geçen gün attım kendimi mutfağa al takke ver külah yaptım sebzeli muffinleri tad mükemmel de biraz yağ fazla gelmiş.Tabii kaç tane yedim hiç sormayın.Bu gidişe bir son vermek lazım :) ... Hayat aynen iş güç devam ediyor.Gündemi hiç ağzıma almayayım en iyisi çok sinirleniyorum çünkü yazarken bile... Bugün gazetede yine okuduğum bir haber : Japon'ya da polis bir papağan buluyor kaybolmuş garibim,kimdir kimindir derken papağan 3 kez adresini tekrar ederek söylüyor.O evine sahibide ona kavuşuyor.Papağan Japon'ca öğrenmiş, vah bize ki ne vah... Erik mevsimi bloglarda görüyorum canım çekiyor,yazıktır bize yaaa..Geliyor bakkallara ama erikten başka herşeye benziyor. Eşyalar haftaya cumaya geliyor yani bir hafta daha kalk gidelim göçebe halleri sürecek. Sevgili Dilekbugdaytanesi kitap hediye etkinliği düzenledi,çekiliş yapıldı.Bana Gülşah hanım çıktı kurada şimdi güzel bir kitap secmeliyim kitaplığımdan.Umarim okumamış olduğu bir kitap seçebilirim. Zaman kısıtlı olduğu ve burda Türkçe kitap bulmam zor olduğu için artık insallah iyi bir seçim yapabilirim.Bana da blogu olmayan Hafize hanim çıkmış kurada kolay gelsin herkese,heyecanlı ve keyifli bir etkinlik.Bugdaytanesine teşekkürler dünyaya açıldığı için ;) ..Bu yazı on kez gidip gelmelerde yazıldı.Ne yazdım unuttum dur bir okuyayım yine gelirim ;)

Gittim acele yine geldim ; Ya bakiyorum istatistige en az on kisi gelmis günde ;) yani takip ettigimden degilde ..Benimle muhabbetiniz olmayabilir hatta tesadüf gelmis olabilirsiniz..Bir kisi bile benden gitmemis galiba MEZUNIYETTEZI bloguna (alttaki postta adres ve yan tarafta)..askolsunnnn , ne olur destek verseniz ;) olur dimi olur olur...Hadi sevgiler size..


7 yorum:

  1. canım homini girtlak olmasa naparız:)))
    sağol youmuna

    YanıtlaSil
  2. Benim yazdığım yorum nerde asisciğim,acaba kaydetmedim mi?
    eğer öyleyse çok üzüldüm sonu şöyle bitiyordu adamın hasısın sen :))Sevgiler

    YanıtlaSil
  3. oy bu istah acikligi bende de var bu siralar bi turlu durduramiyorum kendimi.
    iyi pazarlar :)

    YanıtlaSil
  4. Merhaba,
    Kitabınız ve çikolata hediyeniz bugün geldi. Çook teşekkür ederim. İskender Pala kitaplarını seviyorum ve hepsini okumak istiyordum. Bu gönderdiğiniz kitabı da okumamıştım, tekrardan çoook teşekkür ederim. :)
    Keyifli haftasonu.

    YanıtlaSil
  5. Sevgili Gülşah , zamanım o kadar kısıtlıydı ki blogunu kısaca bir taradım :) hangi yazarları seversin diye..elimde birkaç kitap vardı. Bunu seveceğini düşünerek sectim,okumamış olmana sevindim.Bende henüz okumamıştım.Keyifli okumalar sana,okuyunca yorumunu okurum bende :) sevgiler sana...Asis

    YanıtlaSil
  6. merhaba... ben hafize... size kitap gönderen talihli... kitabınızı 4 mayısta gönderdim ama ulaşıp ulaşmadığını çok merak ediyorum. umarım en kısa zamanda elinizde olur.. sevgiler....

    YanıtlaSil
  7. Asis, inan çok mutlu olsum kitabımı alınca. İskender Pala'yı severim ve bu romanını okumamşıtım, hatta tüm serisini okumak istiyordum. Tekrardan çok teşekkürler Asis.
    Her zaman beklerim bloğuma. :)
    Keyifli pazarlar.

    YanıtlaSil

Hoşgeldin :)içinden geldiği gibi...

LinkWithin

In Verbindung stehende Pfosten mit Thumbnails