23 Ağustos 2013 Cuma

Kısa kısa hayattan

İnişli çıkışlı ruh hallerinden muzdaribim. Haftasonları kendimi kuzulara atıyorumda kafa biraz dağılıyor :) Okullu oldu Devin artık ilk heves pek çalışkanız inşallah devam eder.
Geçen haftasonu bahçedeyiz güneşin batışı çok güzeldi. Devin fotograf çekmek için içeri koştu makinasını alsın, ufaklık ona sesleniyor ben bekliyorum güneş batmasın diye :) abisi gelincede bak gördünmü bekledim batmadı. Ömür bunlar valla ah birde arada birbirlerinin gözünü çıkarmasalar :(
Havalar iki haftadır misler gibi güneşli ama efil efil tam benlik. Ne üşüyorsun ne terleme hep böyle kalsa ..gerisi iş güç aynı şeyler. Ne kadar ruhsuz bir anlatım oldu farkındayım ama ...
Edi ile Büdü tıngır mıngır kendilerini idare ederken..Edi ben yoruldum artık yapacak bir şeyim kalmadı bu dünyada deyip terki diyar eyleyeli bir yıl oldu. Ne çabuk geçti zaman. Büdü yalnız kalamıyor. Allahtan kızları çokta yalnız kalmıyor. Bu yılda Karadenize gitmek istedi memleketine sıraya koyduk herkes birkaç hafta kalıyor yanında..sıra bana geldi son kalan iki hafta iznimi aldım.Hem Karadeniz havası alayım hem büdüyle biraz vakit geçirelim bakalım. Ediyi de sonsuz mekanında bir ziyaret.. Yani abbas yolcudur. Keyifle kalın diyeceğim ama kimseninde pek keyfi yok biliyorum. Ama hayat bir şekilde akıyor işte..sağlıcakla aklı selim kalın.


2 yorum:

  1. Annen çok şanslı sizlere sahip olduğu için, ta uzaklardan bile sahip çıkabiliyorsunuz, karşılıklı dairelerde oturup da günlerce ailesinin kapısını dahi çalmayanları gördü bu gözler.

    Ama öyle çabuk yer değiştiriyor ki olaylar bi bakmışsın hoop sen onlar gibi olmuşsun.

    Canım Asis çok öptüm seni

    YanıtlaSil
  2. Lalem anneme dedim ki çok şanslısın bize bakan olacak mı bakalım :) senin de kızın sana bakar dedi. Dedim orasını bilemem artık ;) dediğin gibi yarın biz de yaşlanacağız. Ne olacağımız belli mi ?

    YanıtlaSil

Hoşgeldin :)içinden geldiği gibi...

LinkWithin

In Verbindung stehende Pfosten mit Thumbnails