14 Eylül 2013 Cumartesi

Karadeniz ( 1 )

Uzun zaman oldu yazmayalı. Araya yaz girdi sıcaklar girdi eh birde bir kısa Karadeniz ziyareti girince zaman uçtu gitti. Bir rehavet var üstümde,tembellik de yorgunluk de artık işte öyle birşey...
Orta Karadeniz anacığımın memleketi orda , bu yaz da gitmek istedi. Her yıl babamla gider beş altı ay kalır dönerlerdi. Şimdi yalnız kalamıyor hala bazen geceleri panik atakla uyanıyor ölüyorum diye :( malum böyle olunca kızlarla plan yaptık herkes uygun olduğu tarihe göre gitti yanına..Benim kalan son iki haftamı ona ayırdım. Neyse ki artık uçak seferleri konmuş on saatlik otobüs yolculuğundan kurtuldum. Artık uzun yolculuklar yoruyor beni gerçi uçak yolculuğunda da nerdeyse bir  gün havaalanı uçuş derken bitiyor. Karadeniz sahil şeridini seyrederek gittim :)
Yanıma yaşlı karıkoca oturdu. Ama koca kişisi amcam hanımı benim yanıma bırakıp "bu araba dolmaz yav"diye arka koltuğa cam kenarına geçti :) tabii sonra araba doldu haliyle ;)
Havaalanı küçük ama gayet güzeldi. Çok daha rahat tabii kolayca fazla beklemeden girip çıkıyosun.
Çıkışta otobüs var bekliyor gara ve şehire gitmek için çok iyi ve ucuz. Otobüsün içinde orta yaş bir adam sırf havaalanını görebilmek için gelmiş ama içeri almamışlar. Halbuki insanlar görmek isteyebilir, bazı günler sadece görmek isteyenlere açabilirler mesela.. Hayatında hiç uçağa binmemiş insanlar var. Merak ediyor yani en azından görsün içini... Üzüldüm ne bileyim öyle konuşunca adamcağız.
Ben otobüs , minübüs derken iki saat yollarda evin yolunu buldum neyse..
Mukaddes'i devir teslim aldım :)
Bir sonra ki post Mukadedes'le maceralarımız ( mı) olsun. :))))
Keyifli haftasonlarınız olsun.

2 yorum:

  1. Görüşemedik bu sefer ama inşallah daha rahat rahat gezmek için geldiğinde...

    YanıtlaSil
  2. Bu sefer böyle oldu zaten kimseyi aramaya fırsatım bile olmadı. Gezmeye geldiğimde Lalem evet bu görev içindi ;))

    YanıtlaSil

Hoşgeldin :)içinden geldiği gibi...

LinkWithin

In Verbindung stehende Pfosten mit Thumbnails