21 Haziran 2014 Cumartesi

Ah Gelincik...

Bugün çok nefis bir hava var burda..hem güneşli hem efil efil tam sevdiğim.
Kuzulara randevum var ama önce yine epeydir uğramaya fırsatım olmayan şehir merkezine gittim.
Dünyadan haberim yok her yıl düzenlenen maret fest varmış meğer.Her yer binbir çeşit tezgahlarla dolu,yemek içmek,takı,giyim,süs vs. ne ararsan var.Akşama da müzik,sahneler kurulmuş ama dedim ya kuzular bekler.Bir tur attım şapka tezgahında oyalandım biraz tak çıkar vazgeçtim :) 
Thai yemeği yedim açıkmışım..sonra Aare nehri kıyısında bir cafeye oturup kahvemi içtim.Yolcu yolunda gerek deyip kuzulara doğru yol aldım.Anneyle babayı davetli oldukları doğum günü partisine yolcu ettik.Biz biraz oyun oynadık kartlarla arada mızıkçılık yapanlar oldu ;) annaneyi işletmeye başladı bunlar.Ben de tehdit ettim ;) akşam yemeği sonrası sinema keyfi yapılacak annaneyi üzersenizsinema iptal olur..işe yaradı :)))
Şimdi onlar sinema keyfi yaparken ben yazıyorum.Akşam güneşi vurmuş terasta kahve keyfiyle..
Gökyüzünde bir balon var süzüle süzüle gidiyor.Kilise çanı akşam sekizi vuruyor.
Çekirge sesleri var sadece...
Gelelim gelinciğe :) arabaların korkulu rüyası..
Burda çok var hele benim orda her gece arabamın ön camını kayak olarak kullanıyor.
Çarşamba işe giderken arabadan hafif tuhaf sesler geldi ne ki falan anlamadım.Akşam çıkışta daha fazlalaştı korktum üstelik motor ısı ibresi en üst seviyede tehlikeli :( eve ulaştım ama geç saat olduğu için ertesi güne kaldı.Perşembe de burda yine dini bayram günü katoliklerin heryer kapalı..Sigortamın acil servisini aradım bundan sonrası uzun hikaye...yani bu gelincik çok işler açtı başıma :)) 
Birde dünya kupası maçları var.Futbolla alakam sorulursa Fenerbahçe gerisini pek anlamam :) her yer büyük ekran tv ile donatılmış. Eski park alanı plaja dönüştürülmüş denizi eksik ama koltuklar yayılmaca barı tam tekmil :) kum bile var...Her türlü servis var yani :) 
Kuzuları yatırdım bu arada ama bunların yatağa gitme anları biraz sorunlu..annaneyi pes ettirme çalışmaları işe yaramadı ;) 
Ben şimdi bu yılın en uzun gününün keyfini çıkarayım.

Maç izlemek için plaj havası verilen park 


Yılın en uzun gününden kareler...




4 yorum:

  1. Bu, baya bizim bildiğimiz gelincik mi? Arabaya zarar veriyorlar, ilk kez duydum çok şaşırdım. Kumsal havası vererek bir ortam yaratmaları çok hoş bu benlik bir durum. Madem deniz yok o zaman havasını veririz mutlu oluruz. Kuzucuklar çok şanslı, elbette sende şanslısın. Onlarla zaman geçirmen ne kadar hoş.Yazdıklarını okumaktan bende çok keyif alıyorum canım asisciğim. Güzel keyifli günlerimiz bol olsun :D Öperim sevgimle

    YanıtlaSil
  2. Balkahvem evet bildiğimiz gelincik,arabanın motor kısmına sıcak olduğu için yerleşiyorlar geceleri :( bütün kabloları kemirmişler.Arıza büyük yani...öperim ben de..

    YanıtlaSil
  3. Kuzyları yatırmak zordur şekerim. Onlar o uyku anında kurda dönüşürler. Benimki öyleydi yani.
    Burası neresi Merak ettim?
    Sevgiler :)

    YanıtlaSil
  4. Hayat izlerim, İsviçre :) sorma uyumak istemiyorlar ;) Sevgiler.

    YanıtlaSil

Hoşgeldin :)içinden geldiği gibi...

LinkWithin

In Verbindung stehende Pfosten mit Thumbnails