24 Haziran 2009 Çarşamba

Annaniiii

Dün çok geç geldim sindirella gibi bir koşturdum saat gece yarısı 12 yi vurmadan kapıdan içeri girdim.Kuzuyla randevum vardı yine başbaşa geçirdik.Öğleden sonra izin aldım yola çıktım yaklaşık bir saat arabayla,giderken bir baktım bizim semtte okul çocukları eski gazete ve kağıtları topluyorlar hııı unuttum ben bağlayıp dışarı çıkarmayı neyse..Üç ayda bir toplar bu kağıtları öğrenciler belediyeler bu işlem için okullara ödeme yapar onlarda çocuklar için etkinlikler düzenlerler bu parayla ..
Kuzu beni annesinin kucağında camda bekliyor giriş katı annanii diye atladı kucağıma :) elimden tutup doğru oyuncak köşesine götürdü oynadık epey,sonra biraz yürüyüşe gittik anneye çicek getirdik.Bazen annane bazen de şaşırıyor annanii diyor.Akşam beşte annesi babası biz gidiyoruz hadi çüs dediler hiç oralı olmadan çüss yaptı onlara ;) kaldık başbaşa oyun oynadık ,kitap okuduk derken yemek saati geldi beraber yemek yedik kendi yiyordu birden kaşığı elime verdi yani sen yedir :) biraz daha oyun derken uyku saati yaklaştı sütümüzü içip banyonun yolunu tuttuk ben onu temizlerken o dişlerini fırçaladı :) öpücüğümü alıp tumba yatak...Bizimkiler gelene kadar ben de kitabımı okudum.Yine randevulaştık bu sefer onlar bana gelecek hem de yatıya ;)
Hayatımızdan bir gün daha geçti tebessümle,keyifle...
Kalın sağlıcakla

5 yorum:

  1. Yaşamak için, genç kalmak için,
    her şey onun icin..
    ne tatlı hazlar bunlar..
    Efeciğimde bu yıl ilk kez bizden ayrı anneannesiyle Antalya'ya
    tatile gidecek..Heyecanı herkes için bambaşka...
    Ayrıca ben onun fırçaladığı minicik dişlerini severim:))))
    kocaman sevgiler

    YanıtlaSil
  2. Asiscim ne mutluluktur kimbilir ANNNİİİ demesi, sanki benimde kulaklrımda çınladı adeta.Banada bir gün BABANNNİİİ DİYEN OLURMU .... İnşallh içeceğiz kahvelerimizi, hemde ne zevkle. Çok sevgilerrrrr.

    YanıtlaSil
  3. harika bir duygu olsa gerek

    Allah bağışlasın

    güzel günler görün birlikte
    kandilin kutlu olsun

    YanıtlaSil
  4. Balkahvem gerçekten insana güç veriyor bu sevgiler.Tam böyle herşey anlamsız gelirken hayatına bir renk giriyor insanın yeniden sarılıyor insan...Efe ve annanesi çok mutlu bir tatil geçirecekleri kesin :)kucak dolusu sevgiler canım.
    .............
    mamilacım inşallah sen de o günlere kavuşursun tez zamanda :)
    sevgiler canım.
    ............
    Maviannecim teşekkürler senin de kutlu olsun canım sevgiler sana da...
    ...................
    Sanırım artık tam girdim tatil moduna çoook işim var çoook :)) Herkese sevgiler.

    YanıtlaSil
  5. cok güzel sımsıcak ve duygulu güzel bir gün geçirmişsiniz.ayrıca öğrencilerin kağıt toplama projeleri de çok güzel.mutluluğunuz daim olsun.

    YanıtlaSil

Hoşgeldin :)içinden geldiği gibi...

LinkWithin

In Verbindung stehende Pfosten mit Thumbnails