30 Ağustos 2009 Pazar

Zirveye az kala..

Bu yıl hayatımın ilkleri oluyor hani daha önce yapmadıklarım ya da ilgi duymadıklarım mı desem bilmiyorum ya da .. Aslında özgür ruhlu bir insanım .Hani yeniden dünya ya gelsem sanırım çok maceralı çılgın bir hayat yaşarım.Çılgın derken daha hareketli,daha sportif anlamda ;)
Kırkımdan sonra kendimi yeni mi keşfediyorum acaba diyesim var ama o da değil.Hayatta hiç bir zaman öyle korkularım olmadı yani yükseklik gibi ne bileyim vs ...
Bu haftasonu pek hareketli geçti kuzuyla geçirilen iki gün :) artık cin olmaya başladık.Annenin hayır dediğini annaniye yuttururmuyum denemeleri başladı yani..
Damadın çalıştığı şirket bu yıl bilmem kaçıncı yıldönümü kutlamaları düzenlemiş .Yıl içersinde süren ara ara etkinliklerle hem reklamını yapıyor hem insanlara bir çeşit haftasonu etkinliği oluyor.İsviçre'lilerin zaten organizasyonları genelde çok güzel olur.Çocuklar için herşey düşünülmüş çeşit çeşit oyun alanları,yeme içme herşey bedava..Girişte üç Pandomim sanatçısı karşılıyor gelenleri,standlardan yemek ve içecek kuponlarını alıp tüm gün çok güzel vakit geçiriyorsunuz.Müzikte unutulmamış , herşey var yani...
Ben de bir tırmanış gerçekleştirdim çoook hoşuma gitti iki kez denedim zirveyi kıl payı kaçırdım.Tabii güçlü kol kasları istiyor ama ben de fena değil mişim yani..Resim de görüldüğü üzere :)
Bundan sonra dağcılık sporuna başlayabilirim der mişim...
Tüm etkinlik alanında portatif wc ve pet-çöp-kağıt olmak üzere ayrı ayrı çöp kutuları yerleştirilmişti..Gerçekten çok iyi bir organizeydi.
Bol bol Türk bakkalından alınan kocaman karpuzlar dilim dilim ikram edildi :)
Ve zirveye az kala... Aşağıdan alkış ve hadi hadi tezahüratları beni gülme krizine soktu ne yazık ki ordan öte gidemedim :) Bundan sonra ne denerim bilmiyorum ama böyle yapay tırmanma yerleri var yine deneyeceğim :)
Herkese iyi pazarlar.

6 yorum:

  1. Wav tebrikler. Bence devam...

    YanıtlaSil
  2. Ben yapamazdim heralde zira cocukken agaca tirmanmisligim bile yoktur :)yuksektende korkarim zaten herseyim guvenli ve garanti olmali...
    Bu arada fotograftaki sensin galiba bir anneanne icin oldukca genc ve sportifsin kuzun cok sansli :)
    yeni tirmanmalarinda basarilar dilerim efendim :)

    Iyi pazarlar iyi haftalar diliyorum.

    YanıtlaSil
  3. Figencim teşekkürler :)
    .............
    Meralcim teşekkürler :)

    YanıtlaSil
  4. hey maşaallah kim demiş anneanneler köşesinde oturur o eskidenmiş tebrikler bende şu adı nedir bilmiyorum tepeden baş aşağı atıyorlar ya onu merak ederim ama Türkiye de henüz yok olsada eşim asla izin vermez sanırım bundan 20 yıl önce ters dönene binelim dedim lunapark da istemedi ama ben dururmuyum yarım yamalak ingilizcemle bineceğim bir sonraki tura dedim baktım benim garibim beni bırakmamak için peşimden gelmişti ve inince bizi gülme krizi tutmuştu çok eğlenmiştik ama o zaman daha gençtik tabii:))
    sevgiler

    YanıtlaSil
  5. oooo tebrikler
    zirveye bişi kalmamış
    yapmak lazım içinde kalanları
    yaşı yok bunların bence
    keyfince yaşa
    mutlu ol

    YanıtlaSil
  6. Filizcim eee zamana uyum sağlamalı değil mi :)Yüksekten atlama (bangijumping) o daha heyecanlı olur..sevgiler
    .............
    Fatmacım ben de içimde kalmasın dedim,sıra da ne var onu bilmiyorum henüz :) sevgiler.

    YanıtlaSil

Hoşgeldin :)içinden geldiği gibi...

LinkWithin

In Verbindung stehende Pfosten mit Thumbnails