25 Eylül 2009 Cuma

Depresyondayımmmmm

Mis gibi bir eylül yaşıyoruz ama.. aması var bu yazıya takılmayın hatta okumayın insan her gün sabah erkenden bu gün güzel bir gün olsun sakin bir gün olsun gülen bir gün olsun diye kendini motive edipte her gün sinirleri tavan yaparsa sonu böyle olur. Ömrümden hergün kaç gün yiyiyorlar bilmiyorum artık bu kadar bilinçsiz,sorumsuz,egoist ,hain,ikiyüzlü insanı nasıl bir araya toplamışlar acaba..hepsi seçmece bunların benim de kafayı yememe az kaldı bu gidişle.. dedim ya okumayın boş verin..içimi bir yere boşaltmam lazımdı. İki gün en azından kafayı dinlendireyim bu güzel eylül günlerinin tadını çıkarayım. alıp başımı gidesim var işte...

4 yorum:

  1. aaaa , sen şimdi en sevdiğin şarkıyı dinle, en güldüğün filmi izle. Bir de papatya çayı iç. Hadi gel bi de benim yazımı oku. Yarına bişeyciğin kalmaz. Çook öptüm seni gel bi de kucaklayayım

    YanıtlaSil
  2. Sist, sist sakil ol, sinirlerine hakim ol! Diyorum ama öyle dendigi kadar hiç de kolay degil, tecrübeyle sabit pek de iyi biliyorum.
    Yine de "take it easy" diyorum Asis'cim :-).

    YanıtlaSil
  3. Takma diycem ama boyle sinirler tavan yapinca her soylenilen batar insana bir gercek varki bu duygularin hepsi gecici bence insan olmamizin en guzel ozelliklerinden birisi unutabilmemiz.

    Bol neseli, pozitif yazilarini okumak dilegiyle :)

    YanıtlaSil
  4. Yaaa iyi ki varsınız çoook öptüm sizi kimseyi böyle yazılarla sıkmak istemiyorum ama dedim ya içimi dökmem lazımdı yoksa ..var olun siz hep olun ne diyeyim ;)

    YanıtlaSil

Hoşgeldin :)içinden geldiği gibi...

LinkWithin

In Verbindung stehende Pfosten mit Thumbnails