20 Kasım 2009 Cuma

Haftanın sonu

  • Günler mi su gibi akıyor bana mı öyle geliyor.
  • Güzel olan haftasonu gerisi önemli değil mi ?
  • Önemli önemli burda da insanlarda yavaş yavaş H1N1 telaşı başladı.Burda da kafalar karışık aşı olsak mı olmasak mı..Bir ölüm vakası duyduk yeni başka var mı bilmiyorum.Çocuk ama ciğerlerinden rahatsızlığı varmış.Minik kuzuya aşı yapılmayacak çünkü kimse ikna edici bilgi veremiyor yeterince..Her kafadan bir ses çıkınca akılların karışması normal.Doktorlar bile kesin birşey söyleyemiyor yani garantisi ne yan etkisi ne..kimileri olun kimileri olmayın.İnsan kendisi için değilde çocuklar için endişeleniyor.İki arada bir derede kalmak böyle birşey galiba..
  • Neyse yaşayıp göreceğiz ama güzel şeyler olsun diliyorum.
  • Keyifli bir haftasonu dileğiyle sağlıcakla kalın.

5 yorum:

  1. selam,
    burada da can sıkıcı olaylar bir yandan genetiği oynanmış ürünler(mısır,soya)diğer tarafda domuz gribi tv açmak içimden gelmiyor ama biryandan da gerçeklerden kaçamayızda,bakalım yaşadıkca neler göreceğiz nelere şahit olacağız, diğer yanda yeşil sebzeler ne neye iyi geliyor tartışmaları,insanlar bilinçsizce tüketirlerse sonunu kim bilecek her şeyin ne kadar kullanılacağını bilmeden faydalıymış diye tüketiyoruz ama sonuçlarından kim sorumlu işte memleketimizin durumu birileri biryerlere çekmeye çalışıyor bakalım nereye kadar,
    hafta sonu yazısı pek iç açıcı olmadı,baktım yorum yazayım derken sanki blog yazıyorum döktürmüşüm farkında olmadan hadi ben kaçayım artık,sevgiler:)))

    YanıtlaSil
  2. Gunler oyle hizli geciyorki ben bir pazartesiyi birde cumayi hatirliyorum geri kalan gunler mechul :)

    Asi konusunda dogru durust bir bilgi verilmemesi cok kotu ben pek yaptirilmasi taraftari degilim kendi adima en guzeli dogal yollardan virusten korunmaya calismak mumkunmu bilmiyorum ama Allah sonumuzu hayir etsin.

    Iyi haftasonlari diliyorum :)

    YanıtlaSil
  3. allaha emanetiz ,sizde öyle olun:)
    Keyifli bir hafta olsun.

    YanıtlaSil
  4. Bizim kafamızı en başta Başbakan karıştırdı, dün de Milli Eğitim Bakanı olmayacağını söyledi. Bide okullara genelge göndermişler.

    Bu günde alt yazı geçiyordu, dört yaş altı çocukları yuvaya göndermeyin diye, o zaman iş yerlerinide tatil etsinler, çalışan anneler ne yapacak.

    Se vgiler sana Asisicim.

    YanıtlaSil
  5. Hayatımız iyice pamuk ipliğine bağlandı.En iyisi biz hayata sıkı sıkı tutunalım ,sağlıcakla kalın iyi haftalar.

    YanıtlaSil

Hoşgeldin :)içinden geldiği gibi...

LinkWithin

In Verbindung stehende Pfosten mit Thumbnails