15 Kasım 2009 Pazar

Kültür haftası

Salondan görüntü
gözleme köşemiz
İspanyolların Tango gösterisi
İspanyolların standı henüz tam hazır değildi
Filipin'lilerin standı
İsviçre standı
Kanton Solothurn'a bağlı Oensingen belediyesi tarafından her yıl Kasım ayında düzenlenen kültür haftasına bu yılda katıldık.Her geçen yıl katılım biraz daha azalıyor.Sadece dört ülkenin standı vardı.Tabii ki en gözde stand yine bizdik ;) elimizden geldiğince ülkemizi tanıtmaya çalışıyoruz.Bu etkinlik İsviçre de yaşayan farklı milletlerin mutfaklarını çeşitli sanatsal ve kültürel etkinliklerini tanıtmak bir araya gelmek,kaynaşmak amacını taşıyor.Ama nedense yabancılar merak edip de gelip bakmıyorlar bile..Genelde İsviçre'liler ziyaret ediyor.İsviçre'lileri bir çok yönden eleştirebilirim ama organizyon konusunda kusursuz denecek kadar iyiler.Yine çok güzel bir organizasyondu ama dediğim gibi işte katılım çok azdı.İki gündür biraz koşuşturduk ama değdi.Bizim açımızdan çok güzel geçti.Ben Atatürk resimli tişörtümü giymiştim ooo çok talibi çıktı yani alsaymışım şöyle beş on tane kapış kapış gidecekti ;)Bu etkinliklerden kazandığımız parayla daha önce Tema Vakfına ve başka yardımlarda bulunmuştuk.
Haftanın yedi günü çalışmış olarak yarına kendimi hazırlamam için bana müsade :)
İyi haftalar herkese...

6 yorum:

  1. canımmm,
    tebrik ediyorum seni
    ne kadar güzel etkinliklere imza atıyorsun
    gurur duyuyorum
    tişörtte gerçekten çok anlamlı
    güzel bir hafta diliyorum
    öptüm

    YanıtlaSil
  2. selam,
    ne güzel etkinlik olmuş ellerinize sağlık,yıllar önce Amerika'da bizde yapmıştık ünüverstede o zamanlar mutfağa girip baklava yapıp çok da süske yapmıştık :)
    bu etkinliklerde insan diğer kültürleri tanıyor Türkiye ye gelince bunları daha iyi anlıyoruz,masanın üzerine baktım da yokda yokdu hani tekrar kutluyorum sevgiler,tişörtde harika olmuş.:)

    YanıtlaSil
  3. Harika görüntüler bunlar..
    Türkiye sizinle gurur duyuyor...
    Bizi oralarda böyle çağdaş çağdaş
    yaşatıyorsunuz ya teşekkür etmekten başka ne diyebilirim ki.
    Ayrıca Atatürk tişörtüne bayıldım bende.Ama mankeninin güzelliğine maşallah dedim..Sevgiler
    daha yoğun günler vebol enerji diliyorum.

    YanıtlaSil
  4. Asicim harikasın yine.Atatürk tişirtüne bayıldım.Canımmm kuzuları benim içinde öp çook sevgiler

    YanıtlaSil
  5. Bu tür etkinlikler , farklı kültürlerin buluşması kaynaşması açısından çok güzel oluyor aslında ama katılımın az oluşu üzücü tabi. Atatürk posterli t-shirt harika. Hiç böylesini görmemiştim. Bu rada seni görmekte hoş oldu böylece. Sevgilerimle

    YanıtlaSil
  6. Ellerinize gönüllerinize sağlık,herşey çok güzel görünüyor.Atatürk tişörtüne bende bayıldım.Bu tür etkinliklere katılmayıda hazırlamayıda bende severim.yeni haftada kolaylıklar dilerim,sevgiyle kalın.

    YanıtlaSil

Hoşgeldin :)içinden geldiği gibi...

LinkWithin

In Verbindung stehende Pfosten mit Thumbnails