11 Ekim 2013 Cuma

İmza : Ben ****** ve Yaşamımdan Süzülen Afrika


Bu sefer iki kitap hakkında kısaca yazıyorum. Çok yorgun ve zamansız her zaman ki gibi :))
İmza : Ben  de ben de olmak istiyorum diyenler için yazma zamanı :) ben yazacak mıyım ? henüz biliyorum kimbilir belki...
*************************************



"Kadın Mektupları" 3'lememizin İMZA:KIZIN ve İMZA:KARIN'dan sonraki son ayağını sizlere duyurmanın heyecanı içindeyiz.

Sonuncu kolektif kitabımızın adı: İmza: Ben. Hayatımızda önemli yer işgal etmiş, bir iz bırakmış kime neyi söylemek istiyorsak ona seslenebiliriz; minnetimizi yeterince gösteremediğimizi düşündüğümüz annemize, o doğduktan sonra hayatımızın anlam kazandığını düşündüğümüz yavrumuza, bizim hayata tutunmamızı sağlayan öğretmenimize, kırgın olduğumuz bir dosta, patronumuza, hatta hatta gelecekteki ya da geçmişteki kendimize.... Söyleyemediğimiz, içimizde kalmış ne varsa....
 
 
Bu seferki kitabımız Türkiye Görme Özürlüler Kitaplığı (TÜRGÖK) yararına. Üstelik sonunda sesli kitap haline de getirilecek.
 ******************************

İkinci kitap şu aralar raflarda yerini almak üzere sanırım. Açıkcası ben heyecanla bekliyorum. Sevgili Figen'in  kitabı figoltx.blogspot.com bloğunun sahibi. 
Blogcudan beri tanıdığım şahsen karşılaşmamış olsakta uzun zamandır blog sayesinde dialoğumuz var. Sevdiğim kendisini tanımaktan mutlu olduğum  birçok yeteneği olan çok güzel bir insan. Kendim yazmış kadar mutlu oldum duyduğumda kitabını..
Yaşamımdan Süzülen Afrika  kitabının adı. Onun gözünden , orda birebir yaşadığı Afrika'yı  seyredeceğiz diye düşünüyorum. Farklı coğrafyaları , yaşamları bazen gidip görmek kısmet olmayabilir. Olması arzumuz tabii ki :)) ama sevgili Figen Afrika'yı ayağımıza getirecek diye düşünüyorum. Kimbilir belki o zaman gitmekte kısmet olur ;) 


Son olarak eklemek istediğim ;
Ülkemizi Macaristan da Armel Festivalinde  "The Turn Of the Screw " oyunuyla temsil eden İstanbul Devlet Operası sanatçılarını,  cumartesi 12.10.2013 saat 19.00 da Arte Tv de canlı olarak izleyebilir ve oylayabilirsiniz. 

3 yorum:

  1. asisim seninle bu kitapta birlikte olmayı çok isterim
    sevgiler öpücükler sana

    YanıtlaSil
  2. Asisciğim merhaba.

    Hepimize neşeli, sağlıklı, süper bir hafta diliyorum.

    Benim kitabımı paylaşmışsın blogunda. Çok teşekkürler. Kitap hayli gecikmeli olarak Kasım başı kitabevlerinin raflarında yerini alıyor. Ben Addis'de kitap İstanbul'da :-). Annem eve teslim edilen kitabımı skype üzerinden bana gösterdi. Gördüğüm kadarıyla tam istediğim gibi olmuş. Hayli içime sindi :-). Cumartesi günü de bir adet kitabım DHL ile dünya turuna çıktı, sanırım yarın elimde olacak. Onu elime alıp, sayfalarını çevirip, hatta her sayfasını ayrı ayrı okşayacağım. O benim ilk bebeğim biliyorsun. İkinci bebek de yolda bu arada :-). Kitabımda bir bölümde senin de adın geçiyor. Tanışmasak da seni çok iyi tanıdığımı, birbirimizi çok iyi anladığımızı biliyorum. En kısa süre içinde de dünyanın herhangi bir yerinde umarım bir araya gelebiliriz. Kitabımı okuduğunda değerli yorumlarını mutlaka bekliyorum Asisciğim.

    Addis Ababa'nın pırıl pırıl güneşli gününden haftaya merhaba ve sana da kocaman sevgiler...
    Figen

    YanıtlaSil
  3. Asisciğim yine ben :-)...
    Kendi kitabımın heyecanına düşüp bahsettiğin diğer süper proje "İmza: Ben" ile ilgili düşüncelerimi yazmamışım.
    İlk proje "İmza : Kızın" da yer almıştın, biliyorum. Bu yeni projede de sanırım yer alacaksın. Yolunuz açık olsun!. Bol satışlar ve dolayısıyla "Türkiye Görme Özürlüler Kitaplığı (TÜRGÖK)"na da yüklü bir bağış diliyorum. Bu projeye herkes katılabiliyor mu?

    Sevgiler,
    Figen

    YanıtlaSil

Hoşgeldin :)içinden geldiği gibi...

LinkWithin

In Verbindung stehende Pfosten mit Thumbnails